29 Şubat 2012 Çarşamba

Erkek Kısmı



Karşınıza bir kaç erkeği oturtsak onlara ne sormak isterdiniz? Kadında ne aradıklarını mı yoksa aradıklarını buldukları halde, neden aldattıklarını mı.

Yıllardır aynı şeyi konuşuruz, kadınla erkeğin hiç birbirine benzemediği gerçeğini. Bunun üzerine yazılan kitabın, makalenin haddi hesabı yoktur. "Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüs'ten", "Erkeğinizi Tavlamanın Yolları", "Ve Tanrı KadınıYarattı", "Keşke Yaratmaz Olaydı!" gibi… Erkekle kadın birbirinden çok farklı düşünür, farklı anlar, farklı söyler ve farklı hissederler. Erkekler beyinlerinin sol, kadınlar ise sagğ tarafını kullanırlar çünkü. Ahmet Altan'ında bir kitabında anlattığı gibi; kadınlar geçmişi ve geleceği düşündüklerinden huzursuz, erkekler bugünü düşündükleri için anlayışsız olurlar. Ne var ki, doğanın kanunu gereği bu iki zıt insan birlikte yaşamak zorundadırlar. Peki, kadın ve erkeğin hiç tartışmadan, hayatı birbirlerine zindan etmeden yaşamaları mümkün değil mi? Bence mümkün, hiç olmazsa bunu en aza indirgemek mümkün.
İlişkisine sahip çıkacak kız arkadaşına yada eşine sadık kalacak erkeği bulmak için;yetiştirilme tarzına,kız kardeşi olup olmadığına vede megolaman bir yapıya sahip olup olmadığına bakmak gerekir ha birde aşırı özgürlüğüne düşkünse koyverin gitsin allahın selameti başına olsun .Genetik yapılarında hayvansal dürtüleri ağır basan tüm gün kuyruk takibinde olan canlılardır yapacak birşey yok adam gibi adam denecek olanlarıda hangi gezegene kaçtı bilinmiyor doğrusu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder