3 Ocak 2010 Pazar

Mozaik Pasta




MALZEMELER

400 gram petit beurre bisküvi

100 gram eritilmiş tereyağı

1 su bardağı süt

¾ su bardağı toz şeker

3 yemek kaşığı dövülmüş ceviz ya da fındık

5 yemek kaşığı kakao

1 paket vanilya

1 adet portakal kabuğu rendesi

Pasta Tarifi


Bisküvileri küçük parçalar halinde kırın.
Eritilmiş tereyağını, sütü, şekeri, kakaoyu, vanilyayı,
portakal kabuğu rendesini
büsküvilerle
le iyice karıştırın.
Alüminyum kağıdı iki kat yaparak karışımı uzunlamasına
dökünpasta
nıza üçgen şekli verin.
Dondurucuda 2-3 saat bekletip dilimleyerekpastanızı servis yapın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder